Events

Om succesvol te zijn, moet een bedrijvenpark de interactie tussen zijn gebruikers stimuleren. Op het Utrecht Science Park vinden veel verschillende activiteiten plaats op het gebied van wetenschap, ondernemerschap, onderwijs, sport en cultuur.

Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park is een jaarlijks evenement waar gezondheid, beweging, teambuilding en duurzaamheid centraal staan. Het Utrecht Science Park is hoofdpartner van de marathon.


Utrecht Science Week

De Utrecht Science Week maakt de waarde en vooruitgang van al het werk op het Utrecht Science Park nog beter zichtbaar voor een breed publiek van belanghebbenden en geïnteresseerden.


USP Cafés

De USP Cafés zijn bijeenkomsten op een locatie waar alle smaakmakers op het Utrecht Science Park inhoudelijk en informeel kennismaken en bijpraten.


Fiets events

Het Utrecht Science Park houdt de eer van het fietsen hoog. In 2015 waren de renners van de Tour de France te gast en in 2022 was het de beurt aan de Vuelta. Daarnaast komen er dagelijks ruim 20.000 mensen op de fiets naar het Utrecht Science Park. De kans is groot dat ze hierbij regelmatig over het langste regenboogfietspad ter wereld fietsen. Ook vindt hier jaarlijks het wielerevenement Giro d'Utrecht plaats met start en finish vanaf het Utrecht Science Park.

Aftermovie Utrecht Science Week '23

Groots en levendig festival met lezingen, workshops en debatten

Het Utrecht Science Park liet een week lang bezoekers kennismaken met alles wat het Science Park te bieden heeft. Van het ziekenhuis van de toekomst tot de redding van ons drinkwater, van de dialoog over dierwaardige veehouderij tot de inwijding in de immuuntherapie van Genmab en van de hackathon over verduurzaming van de laboratoria op het Utrecht Science Park tot de finale van de Sustainable City Challenge: de derde editie van de Utrecht Science Week was een groot succes.