Werken op

Op het Utrecht Science Park werken ruim 30.000 mensen in veel verschillende functies op allerlei niveau’s. Het Utrecht Science Park is hiermee een echte banenmotor voor WO, HBO en MBO en de behoefte aan nieuw talent is onverminderd groot. Ben jij benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn?

Vacatures bij Stichting Utrecht Science Park

Werken op

Stichting Utrecht Science Park

Er staan geen vacatures open bij Stichting Utrecht Science Park op dit moment.

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven over onze actuele vacatures.

Bedrijven en instellingen op het Utrecht Science Park


Bilthoven Biologicals

Benieuwd naar vacatures bij Bilthoven Biologicals? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

Brain Science Tools BV

Benieuwd naar vacatures bij Brain Science Tools? Ga dan naar de vacaturepagina. 

Werken op

CART-Tech

Benieuwd naar vacatures bij CART-Tech? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

Cergentis

Benieuwd naar vacatures bij Cergentis? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

Climate-KIC

Benieuwd naar vacatures bij Climate-KIC? Ga dan naar de vacaturepagina. 

Werken op

Crossbeta Biosciences

Benieuwd naar vacatures bij Crossbeta Biosciences? Ga dan naar de vacaturepagina. 

Werken op

Danone Nutricia Research

Danone Research & Innovation kan je een carrière bieden waarin je je eigen pad kunt kiezen, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We zijn een zeer diverse en snel veranderende multinationale organisatie en bieden je de kans om je expertise te tonen en door te groeien.

Werken op

ECNP

Benieuwd naar vacatures bij ECNP? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

Elevate Health

Elevate Health is een online platform voor medisch onderzoekers. Als organisatie streven wij naar het verbeteren van de kennis van medisch professionals om het niveau van de medische zorg wereldwijd te verhogen. Om dit doel te bereiken bieden we een omvangrijk pakket met medische cursussen aan, die volledig online worden gegeven. Ons team bestaat uit e-learning experts en business professionals met een uitgebreid academisch netwerk. Ons kantoor bevindt zich in het Julius Centrum binnen het UMC Utrecht, waardoor we beschikken over uitstekende faciliteiten en een goede bereikbaarheid. Door de groei van Elevate Health zijn we af en toe op zoek naar nieuwe collega’s.

GAFT

Op zoek naar een baan in de Biotech als upstream- of downstream (senior) technician?

Bekijk dan deze vacatures van GAFT!

Green Air Fuel Technology B.V. (GAFT BV) is een uniek CleanTech-Biotech startup bedrijf met vestigingen in Utrecht en Breda waar gewerkt wordt aan de ontwikkeling van innovatieve productie methodes voor hernieuwbare brandstoffen voor de luchtvaart. Op basis van koolstofdioxide (CO2), hernieuwbare energie en water produceren we via elektrochemische- en biotechnologische processen lipiden, de belangrijkste grondstof voor luchtvaart e-fuels.

GenDx

GenDx is een wereldleider op het gebied van moleculaire diagnostiek. Ons gemotiveerde, internationale team ontwikkelt en produceert reagentia en software waarmee de beste match tussen donor en patiënt kan worden bepaald, en de transplantatie kan worden gemonitord. Daarnaast staat GenDx bekend om uitstekende support en educatie. Wil jij werken bij een innovatief bedrijf en bijdragen aan de kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten?

Werken op

Genmab

Benieuwd naar vacatures bij Genmab? Kijk op onderstaande pagina.

Werken op

Hogeschool UTrecht

Hogeschool Utrecht werkt met hoogwaardig onderwijs en onderzoek aan de innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan de persoonlijke ontwikkeling van talent. We leiden niet alleen instromers op de arbeidsmarkt op, maar ook mensen die al werken en hun kennis en vaardigheden willen actualiseren, aanscherpen, verbreden of verdiepen. De maatschappij heeft immers behoefte aan professionals die zich blijven(d) scholen.

Werken op

Hubrecht instituut

Het Hubrecht Instituut voor Ontwikkelingsbiologie en Stamcelonderzoek richt zich op de ontwikkelingsbiologie met speciale aandacht voor stamcellen. In samenhang met fundamenteel onderzoek doet het instituut ook strategisch biomedisch en genoomonderzoek. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw toptalent met een passie voor wetenschap, dus houd onze vacaturesite goed in de gaten!

Werken op

Hubrecht organoid technology

Benieuwd naar vacatures bij Hubrecht Organoid Technology? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

IPA Therapeutics

Benieuwd naar vacatures bij IPA Therapeutics? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

Kadans

Kadans Science Partner richt zich op de ontwikkeling en exploitatie van inspirerende bedrijfs- en kantoorgebouwen, in combinatie met laboratoria, cleanrooms, onderzoeksruimten, geconditioneerde ruimten en pilot plants voor R&D-afdelingen van kennisinstellingen, onderwijsinstellingen en kennisintensieve bedrijven in innovatieve (top)sectoren, zoals Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biotechnology, Biobased en High Tech Semicon. Kadans Science Partner heeft algemene vacatures, maar ook speciaal in het gebied van Utrecht Science Park.

Werken op

Lava Therapeutics

Lava Therapeutics (LAVA) genereert en ontwikkelt volgende generatie celbindende bispecifieke antilichamen voor de behandeling van kanker. LAVA startte haar activiteiten in 2017 en ontwikkelt haar eigen platform en pijplijn van bispecifieke therapeutische antilichamen, voortbouwend op geavanceerd onderzoek afkomstig van het VU Medisch Centrum / Kankercentrum Amsterdam. Het bedrijf is nu gevestigd op het Science Park in Utrecht. Uitbreiding van ons team met nieuwe, getalenteerde medewerkers is de sleutel tot het toekomstige succes van LAVA.

Werken op

Merus

Benieuwd naar vacatures bij Merus? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

MILabs

MILabs heeft een unieke positie in de snel groeiende markt van preklinische beeldvormingsapparaten met een volledig assortiment aan hoogwaardige SPECT/PET/CT/MRI/OI functionaliteit. Gecombineerd met ongekende in huis ontwikkelde technologie is MILabs ‘providing small details for big discoveries’ in academisch en farmaceutisch onderzoek. Bezoek onze website voor onze meest recente vacatures.

Werken op

NanoCell Therapeutics B.V.

Benieuwd naar vacatures bij NanoCell Therapeutics B.V.? Ga dan naar de vacaturepagina.

Ntrans Technologies

Benieuwd naar vacatures bij Ntrans Technologies.? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

PD-value

PD-value is een service bedrijf in translational medicine, algemene pharmacometrics en systeem biologie. We werken in alle fases van farmaceutisch onderzoek en ontwikkeling, inclusief vroege discovery en post-filing. De services van PD-value zijn onder andere:

• model ontwerpen en ontwikkelen
• opleveren van een brede waaier aan modellen (PK, PK-PD, PBPK-PD, QSP, systems biology)
• extrapolatie om het ontwerp van experimenten en klinische trials te ondersteunen, en ook                  dosis selectie
• strategisch advies

Werken op

Polpharma Biologics

Polpharma Biologics is wereldwijd een van dé aanbieders van diensten met betrekking tot preklinische ontwikkeling van monoklonale antilichamen. Naast het genereren van hoog produktieve cel lijnen die geschikt zijn om over te brengen naar een GMP produktie faciliteit, beschikt Polpharma Biologics over een platform om de produkt karakteristieken naar wens te moduleren, alsmede bio(analytische) capaciteit inclusief massaspectrometrische bepalingen. De diensten van Polpharma Biologics zijn beschikbaar op modulaire basis en als maatwerk. Samen met de divisies van de Polpharma groep bieden we een volledig geintegreerd progamma aan van DNA tot finaal produkt geschikt voor de markt.

Werken op

Prinses Máxima Centrum

Benieuwd naar vacatures bij het Prinses Máxima Centrum? Ga dan naar de vacaturepagina.

Met dank aan Ronald McDonald Huis Utrecht slapen ouders altijd dicht bij hun zieke kind in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of Prinses Máxima Centrum.

Werken op

Sanquin

Sanquin is een not-for-profit organisatie waar medische, farmaceutische en wetenschappelijke kennis in één innovatieve onderneming wordt gecombineerd. Benieuwd wat jij hiervoor kan betekenen? Kijk op hun vacaturesite.

SentryX

Benieuwd naar vacatures bij SentryX? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

Thuja Capital

Benieuwd naar vacatures bij Thuja Capital? Ga dan naar de vacaturepagina. 

Werken op

TNO

Benieuwd naar vacatures bij TNO? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

U-CyTech biosciences

U-CyTech biosciences is gevestigd op het Utrecht Science Park en ontwikkelt en produceert assays en reagentia voor onderzoeksdoeleinden waarin cytokines centraal staan. Wereldwijd worden onze producten in onderzoekslaboratoria gebruikt in hun onderzoek naar o.a. vaccines, infectieziekten, diabetes, orgaantransplantaties en kanker. 

Werken op

Universitair Medisch Centrum Utrecht

Bij het UMC Utrecht draait het om mensen. Patiënten en studenten, maar ook medewerkers. Zij vormen onze organisatie en leveren dag en nacht de hoogste kwaliteit zorg. Als werkgever zorgen we ervoor dat onze collega’s zo goed mogelijk kunnen presteren. Bijvoorbeeld met goede arbeidsvoorwaarden voor de juiste balans tussen werk en privé. En vooral door ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Werken op

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Met die ambitie werken we bij de Universiteit Utrecht dagelijks aan toponderzoek en -onderwijs. Vanuit verschillende onderzoekdisciplines werken we intensief samen aan maatschappelijk relevante vraagstukken. De focus ligt daarbij sterk op de strategische thema’s Dynamics of Youth, Institutions, Life Sciences en Sustainability. Ook qua onderwijskwaliteit en –innovatie leggen we de lat hoog. We stimuleren leiderschap en persoonlijke ontwikkeling bij al onze medewerkers, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Kom je jouw ambities bij ons waarmaken

Werken op

UtrechtInc

UtrechtInc is de bedrijfsincubator op het Utrecht Science Park. Benieuwd naar vacatures bij Utrecht Holdings? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

Utrecht Holdings

Benieuwd naar vacatures bij Utrecht Holdings? Ga dan naar de vacaturepagina.

Werken op

Westerdijk Fungal Biodiversity Institute

Het Westerdijk Fungal Biodiversity Institute, opgericht in 1904, richt zich op het verrijken en uitbreiden van de grootste en meest veelzijdige collectie van levende schimmelcultures ter wereld (op dit moment ruim 100.000 soorten). In 1907 werd Johanna Westerdijk directeur van het instituut. Om haar nalatenschap te weerspiegelen, is de naam van dit instituut in 2017 veranderd naar Westerdijk Fungal Biodiversity Insitute. Nu en in de toekomst richten we ons onderzoek meer op novel fungal products. We gaan onverminderd door met het ontdekken van de wereld, het verzamelen van nieuwe schimmels en het onderzoeken van hun karakteristieken voor maatschappelijk relevante toepassingen.Het Westerdijk Fungal Biodiversity Insitute is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).

Werken op

Wilhelmina Kinderziekenhuis

Benieuwd naar vacatures bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis? Ga dan naar de vacaturepagina.

Utrecht Science Park heeft een unieke concentratie van kennis

"Het Utrecht Science Park groeit en bloeit en met onze parners creëren we steeds meer maatschappelijke en economische impact. Het is mooi om te zien dat samenwerking en de combinatie van verschillende disciplines leidt tot een steeds grotere meerwaarde van een gezonde, duurzame samenleving", aldus Directeur-bestuurder st. Utrecht Science Park Jan Henk van der Velden.