Events

Het stimuleren van ontmoetingen tussen mensen is essentieel voor het succes van een science park. Op het Utrecht Science Park vinden veel verschillende soorten activiteiten plaats op het gebied van wetenschap, ondernemerschap, onderwijs en sport en cultuur.

Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park is een jaarlijks evenement waar gezondheid, beweging, teambuilding en duurzaamheid centraal staan. Het Utrecht Science Park is hoofdpartner van de marathon.


Utrecht Science Week

De Utrecht Science Week maakt de waarde en vooruitgang van al het werk op het Utrecht Science Park nog beter zichtbaar voor een breed publiek van belanghebbenden en geïnteresseerden.


USP Cafés

De USP Cafés zijn bijeenkomsten op een locatie waar alle smaakmakers op het Utrecht Science Park inhoudelijk en informeel kennismaken en bijpraten.


Fiets events

Het Utrecht Science Park houdt de eer van het fietsen hoog. In 2015 waren de renners van de Tour de France te gast en in 2022 was het de beurt aan de Vuelta. Daarnaast komen er dagelijks ruim 20.000 mensen op de fiets naar het Utrecht Science Park. De kans is groot dat ze hierbij regelmatig over het langste regenboogfietspad ter wereld fietsen. Ook vindt hier jaarlijks het wielerevenement Giro d'Utrecht plaats met start en finish vanaf het Utrecht Science Park.

Aftermovie Utrecht Science Week '22

Groots en levendig festival met lezingen, workshops en debatten

Van gezonde voeding tot mini-organen en van circulaire ziekenhuizen tot steden van de toekomst. De Utrecht Science Week 2022 liet zien hoe boeiend, veelzijdig en praktijkgericht een wetenschapsweek kan zijn. De Utrecht Science Week liet bezoekers uitgebreid kennismaken met al het moois van het Science Park en bracht alle betrokkenen dichter bij elkaar.