Contact

STICHTING UTRECHT SCIENCE PARK

Het bezoekadres van het kantoor van de Stichting Utrecht Science Park is Heidelberglaan 11, 3584 CS Utrecht. Ons kantoor ligt aan een busbaan en is niet direct bereikbaar met de auto.

Parkeerplekken zijn op maandag, dinsdag en donderdag in de dichtsbijzijnde parkeergarage Cambridgelaan schaars of niet beschikbaar, wij raden aan om te parkeren in de P+R Utrecht Science Park.

Houd er rekening mee dat ons kantoor op de Heidelberglaan 11 vanaf de P+R Utrecht Science Park ongeveer 15 minuten lopen is. Vanaf de P+R Utrecht Science Park kan ook de tram worden genomen, naar de halte Heidelberglaan.

Op woensdag en vrijdag is in de parkeergarage Cambridgelaan meestal wel plek.

Fiets

De fiets is het belangrijkste vervoermiddel op het science park. Er zijn veel fietsenstallingen beschikbaar en je kunt deelfietsen en OV-fietsen huren. De fiets kan voor ons kantoor in het fietsenrek gestald worden.

Openbaar vervoer

Ons kantoor is te bereiken met de tram en de bus, je kunt voor ons kantoor uitstappen bij de halte Heidelberglaan.

Auto en parkeren

P+R Utrecht Science Park is met 2.000 plekken dé parkeerplek van het science park en biedt de mogelijkheid om met de tram, de fiets of te voet verder te reizen. De P+R Utrecht Science Park bevindt zich vlak bij afslag 2 van de A28: Utrecht Science Park, De Bilt.

Afzetzone bezoek

Wil je bezoek afzetten bij het kantoor van stichting Utrecht Science Park? Navigeer dan naar Cambridgelaan 320. (Hier tegenover zie je de studentenflat de Johanna met de blauw-witte tegels).

Dit is de achterzijde van ons kantoor, hier kan het bezoek uitstappen. Het bezoek volgt de looproute naar de ingang aan Heidelberglaan 11.

Leveranciers

Ben je leverancier? Kijk hier voor meer informatie over laden & lossen.