Bereikbaarheid

Het Utrecht Science Park ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Vanaf station Utrecht Centraal rijden de tram en de bus in een kwartier naar het Utrecht Science Park. Daarnaast rijdt een groot aantal buslijnen vanuit omliggende gemeenten naar het Utrecht Science Park. Luchthaven Schiphol is binnen een uur bereikbaar. De fiets is het belangrijkste vervoermiddel op het science park. Er zijn veel fietsenstallingen beschikbaar en je kunt deelfietsen en OV-fietsen huren. P+R Utrecht Science Park is met 2.000 plekken dé parkeerplek van het science park en biedt de mogelijkheid om met de tram of de fiets verder te reizen.

Openbaar Vervoer

Utrecht Science Park is goed per tram en bus te bereiken vanaf Utrecht Centraal en verschillende treinstations in de regio. Tram 20, 21 en 22 is een belangrijke schakel in de bereikbaarheid van het Utrecht Science Park. Daarnaast rijdt een groot aantal buslijnen vanuit omliggende gemeentes naar het Utrecht Science Park.

Meer informatie over het openbaar vervoer?


fiets

De fiets is het belangrijkste vervoermiddel op het science park. Er zijn veel fietsenstallingen beschikbaar en je kunt deelfietsen en OV-fietsen huren. Het Utrecht Science Park beschikt tevens over het langste regenboogfietspad ter wereld.Auto en Parkeren

P+R Utrecht Science Park is met 2.000 plekken dé parkeerplek van het science park en biedt de mogelijkheid om met de tram of de fiets verder te reizen.

Meer informatie over het parkeren op het Utrecht Science Park?


Stichting Utrecht Science Park

Het bezoekadres van het kantoor van de Stichting Utrecht Science Park is Heidelberglaan 11, 3584 CS Utrecht.

Regenboogfietspad als inspiratie voor diversiteit en inclusie 

‘Er wonen, werken en studeren veel mensen op het Utrecht Science Park. Het is daarom geweldig dat je op zo’n locatie een symbool krijgt waarmee je laat zien dat iedereen wordt geaccepteerd.’ - Elias van Mourik


Headerfoto: Fotografie Peter Bontan, Movares