In het kort

Op het Utrecht Science Park worden verschillende vormen van ondersteuning voor startende ondernemers geboden. Deze ondersteuning kan bestaan uit trainingen, workshops en coaching, het bieden van huisvesting, netwerk en toegang tot faciliteiten en investeerders.

Startup support

UtrechtInc

UtrechtInc gelooft dat ambitieus ondernemerschap essentieel is om kennis en ideeën om te vormen tot innovaties die bij kunnen dragen aan een gezonde maatschappij. Schaalbare en innovatieve startups (vaak met een IT-component) op het gebied van klimaat, gezondheid en educatie kunnen zich aanmelden bij UtrechtInc. UtrechtInc biedt toegang tot onder andere trainingen, een kantoor, startkapitaal en een uitgebreid netwerk.  

Meer informatie

Pontes Medical

In zorginstellingen werken vele duizenden zorgprofessionals met hart en ziel aan het leveren van goede zorg. Regelmatig stuiten zij op dingen die verbeterd kunnen worden. Het is de missie van Pontes Medical om samen met deze professionals en het bedrijfsleven nieuwe producten te ontwikkelen, te valideren en naar de markt te brengen.

Meer informatie

StudentsInc

Studenten van Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht die tijdens hun studie een bedrijf willen starten, kunnen dit doen bij StudentsInc. Studentsinc biedt professionele werkplekken, creatieve werkplekken en meetingrooms. Voor advies kan het netwerk van ervaren ondernemers en coaches worden geraadpleegd.

Meer informatie

iLab

iLab Utrecht Science Park levert een levendige, dynamische en spannende plek om een lifesciencesonderneming te beginnen of te versnellen. iLab biedt toegang tot onderzoeksinfrastructuur, studenten en wetenschappers in een co-creatie setting.

Meer informatie

MBI Life Sciences & Health

De Executive Master of Business Innovation & Entrepreneurship in Life Sciences & Health is een uniek 'on-the-job' MBA programma om een onderneming of business case te versnellen op wereldwijde schaal. Het programma combineert uitstekend onderwijs in bedrijfsmanagement met de ontwikkeling van leiderschapstraining en persoonlijke coaching gericht op de eigen onderneming, om het sneller en duurzaam te laten groeien.

Meer informatie