Thema's

Alle instellingen en bedrijven op het Utrecht Science Park zijn voortdurend bezig om stappen te zetten op het gebied van gezondheid, duurzaamheid en samenleven.

Utrecht Science Park is een innovatieve science community voor de versnelde ontwikkeling van een gezonde en duurzame samenleving. Op loopafstand van elkaar werken hier ruim 78.000 studenten, wetenschappers en medewerkers van gerenommeerde medische centra, kennisinstellingen en bedrijven intensief samen aan het ontwikkelen en toepassen van baanbrekende wetenschap en oplossingen op het gebied van gezondheidzorg, life sciences en duurzaamheid.

Utrecht Science Park:
het kloppende hart van Europa’s meest competitieve regio

Utrecht Science Park biedt een bruisende, dynamische en boeiende omgeving om te werken en te studeren en voor onderlinge interactie. Wij brengen de competenties uit het bedrijfsleven, de industrie en de academische wereld samen om gezondere, veiligere en duurzamere steden te ontwerpen en te ontwikkelen voor vandaag en voor de volgende generaties. Om deze ambitie kracht bij te zetten, hebben we onze kerncompetenties gebundeld in strategische thema's op het gebied van biowetenschappen en gezondheid en duurzaamheid.

Thema's