Utrecht marathon zondag 19 mei 2024, inschrijving open!

Op zondag 19 mei 2024 staat het Utrecht Science Park weer in het teken van de marathon en rennen de lopers langs de mooiste plekken in Utrecht, met traditiegetrouw start en finish op het Utrecht Science Park. De Utrecht Marathon wordt mede mogelijk gemaakt door Utrecht Science Park als supporting partner.

Afstanden

Het hardloopevenement heeft in 2024 weer een rijkgevuld programma. Dit jaar kan je naast de marathonafstand ook kiezen voor de Utrecht Halve Marathon, GenDx ¼ Marathon en de Mini Marathon. Businessteams kunnen meedoen aan de Zorg van de Zaak Business Runs op de Halve en Kwart marathonafstanden. Daarnaast is er dit jaar ook een nieuw onderdeel: De Utregse Studentenbokaal. 

Utregse Studentenbokaal:

Deze 40e editie van de Utrecht Marathon is er een nieuw onderdeel toegevoegd aan het programma. Utrecht is niet alleen een prachtige stad, maar ook een stad waar veel studenten zijn. Speciaal voor alle studenten is de Utregse Studentenbokaal in het leven geroepen. In een team van vier personen lopen deelnemende studenten de kwart Marathon. Alle teams/verenigingen nemen het tegen elkaar op in de strijd om de felbegeerde Utregse Studentenbokaal! 

KWF – Ren tegen kanker

KWF Kankerbestrijding is deze editie weer het goede doel. De deelnemers kunnen bij hun inschrijving een donatie doen of een actiepagina aanmaken bij KWF.

Samenwerken

Met partners Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht en Sportcentrum Olympos geven we inhoud aan de Utrecht Marathon. Samen werken we op het Utrecht Science Park aan een gezonde, duurzame samenleving.

Ga voor meer informatie over de Utrecht Marathon en voor inschrijven naar de website.

Let op: werk je bij een van de partners van Utrecht Science Park dan kan je mogelijk korting krijgen op een individuele inschrijving. Raadpleeg jouw werkgever voor meer informatie.