Giro d’Utrecht kleurt Utrecht Science Park op 19 mei roze

De Giro d’Utrecht is sinds 2010 een begrip in Utrecht. Ieder jaar weer kleurt de stad roze om de start van de Giro d’Italia van dat jaar te herinneren. En ook dit jaar kan jij weer meedoen aan deze heerlijke toerfietstocht die start op het regenboogfietspad op het Utrecht Science Park.

Zondag 19 mei 2024 staat het Utrecht Science Park in het teken van sport.  
Niet alleen rennen duizenden mensen een afstand tijdens de Utrecht Marathon, ook de fietsliefhebbers maken hun weg door Utrecht tijdens Giro d'Utrecht met start en finish op het Utrecht Science Park. 

Nieuwe Routes, Nieuwe Avonturen

De organisatie is momenteel weer hard aan het werk om iedereen een onvergetelijke fietservaring te bieden. De Giro d'Utrecht 2024 onthult dit jaar een geheel vernieuwde set routes, met pittoreske vergezichten, uitdagende trajecten en adembenemende landschappen. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint aan je fietsavontuur, er is voor elk wat wils.

Afstanden voor Iedereen

Een van de opwindende vernieuwingen van dit jaar is de diversiteit aan afstanden die wordt aangeboden. De Giro d'Utrecht 2024 nodigt deelnemers uit om hun eigen uitdaging te kiezen met afstanden van 70 km, 110 km en 150 km. Voor de jongste fietsliefhebbers organiseren we ook een gratis dikke banden race, waar kinderen kunnen genieten van hun eigen unieke fietsavontuur.

Waarom meedoen?

● Ontdek prachtige nieuwe routes: Verken de schilderachtige paden en uitdagende routes die speciaal zijn samengesteld voor de Giro d'Utrecht 2024. Alles uiteraard volledig uitgepijld én te uploaden op je fietscomputer.

● Kies jouw uitdaging: Of je nu een ervaren wielrenner bent die op zoek is naar een uitdagende tocht of een beginner die zijn grenzen wil verleggen, we hebben de perfecte afstand voor jou.

● Familievriendelijk evenement: Breng de hele familie mee! Kinderen kunnen deelnemen aan de gratis dikke banden race en hun passie voor fietsen ontdekken.

● Gemeenschapsgevoel: Sluit je aan bij de Giro d'Utrecht-gemeenschap en deel het plezier van fietsen met gelijkgestemde enthousiastelingen.

Hoe kan je deelnemen?

Schrijf je nu in voor de Giro d'Utrecht 2024 via de website: Giro d’Utrecht. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest opwindende wielerevenementen van het jaar!

Goed nieuws: studenten krijgen 25% korting op hun ticket met de volgende code: Studentenkorting-25%

En schrijf je je in met een groep van 10 personen of meer (tegelijkertijd), dan krijg je 10% korting.