Partou Toulouselaan

Een verborgen plekje op het Utrecht Science Park

Dit prachtige, verborgen plekje op het Utrecht Science Park is een volledig gerenoveerde boerderij die dienst doet als kinderdagverblijf. Al meer dan 20 jaar is er op deze plek kinderopvang gehuisvest. Voorheen onder de naam: de blauwe kikker en tegenwoordig onder de vlag van Partou. De groepen zijn ruim en licht. De inrichting bestaat uit modern meubilair en er is gewerkt met veelal natuurlijke materialen. Met de grote tuinen is het een unieke opvanglocatie in de regio Utrecht.

We werken met verschillende leeftijdsgroepen: 0-2 jaar / 0-4 jaar / 2-4 jaar. Op elke groep is er aandacht voor persoonlijke en sociale ontwikkeling. Daarbij staat ervarend leren centraal. De kinderen mogen dagelijks op ontdekkingstocht in de fijne tuinen. En ook binnen is er voldoende ruimte om te ravotten, knutselen en bijvoorbeeld muziek te maken. Een team van ruim 20 pedagogisch medewerkers staat klaar om de kinderen iedere dag nieuwe avonturen te laten beleven!

Met 7 groepen heeft het kinderdagverblijf ruimte voor 88 kinderen per dag. Van 7:30 tot 18:30 laten ouders die veelal werkzaam zijn op het USP, de zorg voor hun kind(eren) aan ons over.

Op een aantal groepen hebben we op verschillende dagen nog plek voor nieuwe kinderen. Nieuwsgierig naar de locatie en de mogelijkheden? maak dan een afspraak voor een rondleiding via toulouselaan45@partou.nl. Direct inschrijven en een plekje reserveren kan via www.partou.nl

 

Adres: 
Toulouselaan 45
3584 CR Utrecht
Tel: 030 251 37 01