Stamcelbioloog Clevers is bezig met het kweken van een minilong.
25 september 2018

Stamcelbioloog Clevers is bezig met het kweken van een minilong: ‘Die miniluchtpijp ziet er prachtig uit. Je ziet het slijm ronddraaien’

Weekend van de Wetenschap
24 september 2018

Ontdek wetenschap op zondag 7 oktober 2018 in het Utrecht Science Park.

Nieuwe organisator voor Utrecht Science Park Marathon
21 september 2018

De organisatie van de Utrecht Science Park Marathon is vanaf editie 2019 in handen van Golazo Sports Nederland, het Nederlandse sportmarketingbedrijf dat onder andere verantwoordelijk is voor de NN Marathon Rotterdam, Singelloop Utrecht, NN CPC Loop Den Haag, Classico Boretti, NK Wielrennen en KlimClassic

Week van de Duurzaamheid UMC Utrecht
20 september 2018

Het UMC Utrecht wil bijdragen aan een gezond leven en een gezonde maatschappij, ook voor de generaties na ons. Hiervoor verduurzamen we de zorg steeds meer. Op 10 oktober is de dag van de duurzaamheid.

Stem Cell Donor Registry Day
19 september 2018

‘Stem Cell Donor Registry Day’ op 20 september, 2018 Maak jij het verschil in iemands leven?

Gezonder en prettiger leven dankzij sensoren, data en nieuwe samenwerking
16 september 2018

Hoe fijn zou het zijn als je geholpen wordt een wandel- of fietsroute te bepalen op basis van goede luchtkwaliteit? Of als de politie automatisch wordt gealarmeerd bij geluidsoverlast of opstootjes in de stad?

Innovatief Utrecht bouwt aan de wereld van morgen
15 september 2018

Innovatie krijgt in Utrecht alle ruimte, en dat is niet voor niets. Het is een belangrijk instrument om de enorme groei van de stad te managen en Gezond Stedelijk Leven daadwerkelijk te realiseren.