1e Open Utrechts Kampioenschap Klimmen
3 september 2016

Sportcentrum Olympos organiseert zaterdag 3 september het eerste Open Utrechts Kampioenschap (OUK).

Op 23 augustus geluidshinder mogelijk door opbreken oude busbaan Heidelberglaan
18 augustus 2016

De afgelopen dagen is aannemer BAM bezig geweest met het opbreken van de huidige busbaan op de Heidelberglaan. Ook volgende week wordt hier nog aan gewerkt. Dinsdag 23 augustus wordt het laatste stuk asfalt verwijderd. Dit kan geluidshinder opleveren tussen 7 en 19 uur. (In eerdere berichtgeving stond dat deze werkzaamheden tussen 1 en 21 augustus zouden plaatsvinden).

Nieuwjaarsrun Utrecht Science Park marathon op 1 september 2016
11 augustus 2016

Op 1 september 2016 organiseert het team van de Utrecht Science Park marathon een Nieuwjaarsrun om de start van het nieuwe collegejaar te vieren en aandacht te genereren voor de start van de inschrijving voor de Utrecht Science Park marathon die op 19 maart 2017 plaatsvindt.

ANWB en Menzis zoeken startups voor samenwerking
9 augustus 2016

De ANWB en zorgverzekeraar Menzis willen Nederland helpen om zo actief, gezond en veilig mogelijk te bewegen of onderweg te zijn. Oplossingen van bedrijven met vernieuwende ideeën kunnen daarbij helpen. De beste aanmeldingen van Get Moving koppelt startup incubator UtrechtInc op 11 oktober aan de CEO’s van de ANWB en Menzis. Het winnende bedrijf krijgt de kans om een betaalde opdracht uit te voeren.

Geluidshinder verwijderen asfalt Heidelberglaan 1-21 augustus
20 juli 2016

Per 1 augustus rijden bussen in De Uithof over een tijdelijke busbaan (wat eerst fietspad was). Om de huidige busbaan om te kunnen bouwen tot trambaan, gaat de aannemer op werkdagen tussen 7-19 uur asfalt verwijderen. Dit kan enkele dagen geluidsoverlast opleveren tussen 1 en 21 augustus.

Krachtig nieuw consortium voor regeneratieve geneeskunde
11 juli 2016

Nederland en België werken aan een innovatie-instituut van wereldklasse

International collaboration to create new cancer models to accelerate research
11 juli 2016

An international project to develop a large, globally accessible, bank of new cancer cell culture models for the research community launches today, 11 July 2016