Utrecht Holdings maakt resultaten van 2018 bekend
4 maart 2019

2018 was een jaar vol vruchtbare samenwerkingen tussen Utrecht Holdings en het UMCU en de UU.

RIVM: start bouw vier kernen van 74,5 meter hoog
3 maart 2019

Van begin maart tot en met mei 2019 werkt MEET aan de bouw van de vier betonnen kernen van de toren voor de nieuwbouw van het RIVM en CBG. Binnen deze periode wordt er gedurende 8 weken, 24 uur per dag en 7 dagen per week gewerkt.

Laatste serie testritten: trams rijden overdag
28 februari 2019

Het project Uithoflijn gaat de laatste, beslissende fase in. Om te ervaren wat er nodig is om straks dagelijks 34.000 reizigers te vervoeren, rijden de testtrams overdag steeds vaker

Filmpje(s) over samenwerken in het Utrecht Science Park
25 februari 2019

Stichting Utrecht Science Park ontwikkelt samen met partners Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie en Genmab een serie van 5 filmpjes over de inspirerende samenwerking en baanbrekend onderzoek in het Utrecht Science Park.

Reserveribben uit de printer
22 februari 2019

Een complete set menselijke reserveonderdelen van je eigen DNA. Superslimme 3D-geprinte pillen die in je lichaam actief ziektes bestrijden. Nieuwe hulpmiddelen-op-maat beloven de geneeskunde op zijn kop te zetten.

Finish etappe Vuelta 2020 op Utrecht Science Park
20 februari 2019

Vandaag is in Breda het parcours van de Ronde van Spanje 2020 bekend gemaakt. Al eerder was duidelijk geworden dat na de Giro d’Italia en de Tour de France ook de Vuelta a Espana Utrecht zal aandoen.

Mini-orgaantjes voorspellen werking van medicatie bij taaislijmziekte
18 februari 2019

Utrechtse onderzoekers hebben aangetoond dat een buiten het lichaam gekweekt mini-orgaantje gebruikt kan worden om op individueel niveau de effectiviteit van medicatie te voorspellen.