20 december 2018

Tijdens een bijeenkomst op 19 december jl. bij Stichting Utrecht Science Park, presenteerde LRC Group Netherlands haar plan voor Dalton Labs & Offices; een vastgoedontwikkeling van ruim 10.000 m2 waarbij in bestaande gebouwen aan de Daltonlaan 400 en 500 in Utrecht kantoor- en laboratoriumruimte wordt gerealiseerd. Dalton Labs & Offices grenst direct aan het Utrecht Science Park en is daardoor een geschikte locatie voor partijen die actief zijn op het gebied van life sciences of duurzaamheid. Tijdens de bijeenkomst was een tiental geïnteresseerde organisaties aanwezig die zich graag willen vestigen en/of op zoek zijn naar uitbreidingsmogelijkheden op of nabij het Utrecht Science Park. De ruimtes kunnen al in de tweede helft van 2019 in gebruik worden genomen. LRC Group wil op termijn haar twee andere gebouwen aan de Daltonlaan  bij de vastgoedontwikkeling Dalton Labs& Offices betrekken.

Stichting Utrecht Science Park ondersteunt het initiatief Dalton Labs & Offices, omdat deze nieuwe lab-en kantoorruimten een welkome aanvulling zijn op het aanbod van kantoor- en laboratoriumruimte op het Utrecht Science Park.


Download de brochure over Dalton Labs & Offices


LRC Group en Stichting Utrecht Science Park gaan in gesprek met organisaties die geïnteresseerd zijn in het huren van laboratorium- en/of kantoorruimte in Dalton Labs & Offices. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met: Stichting Utrecht Science Park, Tom Straeter,        06-83794133, tom.straeter@utrechtsciencepark.nl.
 

Sander van Holland van LRC Group overhandigt het eerste exemplaar van de brochure van Dalton Labs & Offices aan Jan Henk van der Velden, directeur bestuurder Stichting Utrecht Science Park. V.l.n.r. Tom Straeter, Klaas Beerda (gemeente Utrecht), Jan Henk van der Velden, Sander van Holland, David Bouwer en David Meijsing