7 maart 2017

Het geveldoek met maker van morgen Hans Clevers is vandaag op het Van Unnik gebouw bevestigd! Met krap windkracht 3 kon het immense doek door professionals worden opgehesen.

Rond 08:00 arriveerde het team van Bingham en Height Specialist met alle kabels, lieren en natuurlijk het geveldoek. Als eerste werden alle spullen naar boven gebracht om de benodigde voorbereidingen te treffen. Vele meters touw, de lieren en instrumenten werden zorgvuldig in plaats gebracht.

Een filmploeg van de Universiteit, een ploeg van DUIC en andere belangstellenden maakten foto’s en filmpjes. Rond de klok van elf werd het doek omhoog gehesen waarna het uitgerold werd en het vastzetten kon beginnen. Het gehele doek zat rond twee uur vast op de gevel.

Het grote geveldoek staat in het teken van de campagne: “Wij maken jouw wereld van morgen”. In het USP bouwen we samen aan een betere toekomst. Onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en gezondheidszorg werken aan de wereld van morgen. Naast verhalen van de makers van morgen biedt www.utrechtsciencepark.nl/bouwen actuele informatie over bouwontwikkelingen en bereikbaarheid in het USP. Partners van deze campagne zijn de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utecht, UMC Utrecht, Genmab en het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Klik hier om het filmpje te bekijken!