2 november 2022

De Beweegbakfiets: GRATIS beweegactiviteiten in de buitenlucht voor medewerkers van het Utrecht Science Park en de binnenstad.
Vitaliteit, gezondheid en bewegen worden ook op de werkvloer steeds belangrijker. Immers: als je fit bent denk je beter! Uit onderzoek blijkt bovendien dat langdurig zitten schadelijk is voor de gezondheid. Met de activiteiten van de Beweegbakfiets van Olympos kun je je werk even onderbreken of de werkdag goed afsluiten, en actief zijn in de buitenlucht. Dat is ontspannend, je treft collega's van andere organisaties op informele wijze en het geeft je gegarandeerd weer energie en een frisse blik. En natuurlijk is vooral ook gewoon leuk!  


 

Gratis bootcamp voor medewerkers
Olympos biedt elke dinsdag na werktijd en donderdag tussen de middag een gratis bootcamptraining aan voor medewerkers van partners en andere organisaties op het Utrecht Science Park. Doe je ook mee? Deze bootcamp is voor iedereen toegankelijk. Deelname is onder professionele begeleiding, meedoen is gratis (je hebt ook geen OlymPas nodig)! Je kunt de intensiteit onder begeleiding van de trainer afstemmen op je huidige conditie.

  • elke dinsdag van 17.00 - 18.00 uur 
  • elke donderdag 12:30 - 13:15 uur 


We starten op dinsdag om 17.00 uur en op donderdag om 12.30 u op het outdoor Bootcampplein aan de Leuvenlaan, ter hoogte van het Educatorium op Utrecht Science Park. Aanmelden is niet nodig. Mocht je na de les willen douchen, dan kan dat op Olympos. Er zijn, indien gewenst, ook individuele docentenkleedkamers beschikbaar. De sleutel hiervan is op te halen bij de sportdesk.
  
Is de weersverwachting dusdanig slecht dat het buiten niet aandurven, dan zullen we via de maillijst iedereen op de hoogte stellen en proberen de les in een sportruimte op Olympos te organiseren. Aanmelden voor de maillijst kan door een mailtje te sturen naar b.martinot@olympos.nl.

Meld je hier aan.

Bron: Spotcentrum Olympos