25 februari 2019

Stichting Utrecht Science Park ontwikkelt samen met partners Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie en Genmab een serie van 5 filmpjes over de inspirerende samenwerking en baanbrekend onderzoek in het Utrecht Science Park.

Het Utrecht Science Park is het grootste sciencepark van Nederland. Samen werken we aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken zoals een langer en gezonder leven en duurzaamheid.
Een mooi voorbeeld is de samenwerking in de Utrecht Molecular Immunology Hub. Door de unieke samenwerking in het sciencepark zijn deze partners wereldspelers in het ontwikkelen van antilichaamtherapieën tegen kanker en infectieziekten.

Vandaag is het 1e filmpje uit de serie gelanceerd over samenwerking in de Molecular Immunology Hub. De lancering is gekoppeld aan het nieuwsbericht van het UMC Utrecht van vandaag over dit onderwerp en de oratie van Suzan Rooijakkers hoogleraar Microbiologie in het UMC Utrecht en coördinator Bacteriële Infecties in de Molecular Immunology Hub.

De 4 andere filmpjes worden de komende maanden tot de zomer gefaseerd gelanceerd.

Bekijk het filmpje

 

 

Link: https://youtu.be/GZmXeN30iiA