Film 'pilotenmasker' volgt kinderen in het Prinses Máxima Centrum
3 november 2017

De documentaire 'pilotenmasker' van Simonka de Jong volgt het ziekenhuisleven van een groep jonge kinderen met de diagnose kanker. We zien de kinderen van heel dichtbij tijdens hun verblijf en de behandelingen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

Startschot nieuwe samenwerking Utrecht Science Park Marathon
1 november 2017

Sportmanagement bureaus Global Sports Communication en 20Knots gaan vanaf 1 november 2017 samen de Utrecht Science Park (USP) Marathon organiseren. De USP Marathon staat al jaren op de hardloopkalender en vindt komend jaar plaats op 18 maart 2018. Net als afgelopen 3 jaar is Utrecht Science Park ook in 2018 hoofdsponsor van het evenement.

Expositie De Nieuwe Stijl op het Utrecht Science Park
18 oktober 2017

De Stijl kunstenaars waren de 'gamechangers' van hun tijd. Zij zorgden voor vernieuwing en vooruitgang. De wetenschappers en onderzoekers op het Utrecht Science Park zijn de 'gamechangers' van deze tijd.

Prijs voor het studententeam Selficient van Hogeschool Utrecht bij Solar Decathlon
17 oktober 2017

Hogeschool Utrecht is trots op haar studententeam Selficient, dat met hun zelfontworpen energieneutrale huis de zevende plaats heeft behaald in de finale van de internationale duurzaamheidswedstrijd Solar Decathlon 2017 in de VS. Het team sleepte verder een tweede prijs voor ‘Marktpotentieel’ en een derde prijs voor ‘Water efficiëntie’ in de wacht, én het won de publieksprijs.

Utrecht Science Park staat op de kaart in Den Haag
12 oktober 2017

Het nieuwe kabinet kijkt volgens Van Zanen specifiek naar de plekken waar het het meest knelt. ,,Goed dat het kabinet expliciet aandacht heeft voor de bereikbaarheid van het Utrecht Science Park en het belang van de aanleg van de Noordelijk Randweg (weg tussen de snelweg A27 en de Zuilense Ring, red.) erkent. Utrecht werkt deze plannen graag uit met het nieuwe kabinet.’’

Science Park Bilthoven plaatst 3.500 zonnepanelen
12 oktober 2017

Er komen 3500 zonnepanelen op de gebouwen die gevestigd zijn op het Utrecht Science Park Bilthoven. Lokale energiecoöperatie BENG! en de eigenaar van het terrein Poonawalla Science Park B.V. gaan in 2018 samen dit grote zonnepanelenproject uitvoeren. Inwoners van de gemeente De Bilt kunnen deelnemen en/of investeren.

Statiegeldactie Dirk van den Broek levert € 44.000,= op voor het Prinses Máxima Centrum
11 oktober 2017

De statiegeldactie van Dirk van den Broek heeft € 44.000,= opgeleverd voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een fantastisch bedrag dat geheel ten goede komt aan de speciale ouder-kind kamers die in het gloednieuwe Centrum komen. Dankzij die ouder-kind kamers kunnen ouders dag en nacht bij hun zieke kind blijven in een eigen ruimte verbonden aan de kamer van hun kind.