Koningin Máxima bezoekt research van het Prinses Máxima Centrum
19 mei 2017

Hare Majesteit Koningin Máxima bracht donderdagmiddag 18 mei een werkbezoek aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Utrecht Science Park Bilthoven officieel van start
11 mei 2017

Precies een jaar geleden hebben Bilthoven Biologicals, als toenmalig eigenaar van Science Park Bilthoven, de gemeente De Bilt, provincie Utrecht en Stichting Utrecht Science Park een intentieverklaring ondertekend om samen te werken op het gebied van Life Sciences & Health. Vandaag is de definitieve samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Renovatiesysteem ‘Inside Out’: op weg naar energieleverende hoogbouwflats
9 mei 2017

Woningcorporatie Bo-Ex onderzoekt in het consortium “Inside out” hoe haar hoogbouwflats energieleverend gemaakt kunnen worden met een modulair Inside Out renovatiesysteem.

Hans Clevers is genomineerd voor 'Europees uitvinder van het jaar'.
28 april 2017

Met het ontdekken van zogeheten organoids is Hans Clevers, van het Hubrecht Instituut en het UMC Utrecht genomineerd voor de verkiezing ‘Europees uitvinder van het jaar’.

ScitoVation opens first European office at Utrecht Science Park
28 april 2017

Utrecht Science Park is very pleased with the establishment of the first European office of the American company ScitoVation. ScitoVation develops innovative in vitro cell-based assays and computational approaches to assess potential health effects of drugs and chemicals.

Flo: maakt fietsen leuker!
23 april 2017

Flo is jouw persoonlijke snelheidsadvies om vaker groen licht te halen. Dankzij Flo hoeft een fietser aanzienlijk minder te stoppen voor een rood verkeerslicht. Flo maakt fietsen leuker!

Cheque en taart van GenDx naar Pathologie
19 april 2017

De afdeling Pathologie heeft vanochtend een cheque van 55.000 euro gekregen uit handen van Wietse Mulder en Erik Rozemuller van GenDx.