Studenten overhandigen campusvisie aan College van Bestuur Universiteit Utrecht
13 juli 2017

Vandaag overhandigden studenten van de Utrecht Science Park Student Council hun Campusvisie aan Prof. Dr. Anton Pijpers (vice-voorzitter College van Bestuur Universiteit Utrecht). De Campusvisie is een door studenten opgesteld document met daarin een uitgebreide visie op de toekomst van het USP.

Faculteit Diergeneeskunde scoort hoog in nieuwe vakgebonden ShanghaiRankings
11 juli 2017

De faculteit Diergeneeskunde staat op de tweede plaats van de nieuwe wereldwijde ranglijsten van ShanghaiRanking voor veterinary sciences.

Aangepaste zomertijden Food court Hogeschool Utrecht
10 juli 2017

Het food court aan de Padualaan 101 is ook in de zomer gewoon open, maar wel met aangepaste openingstijden.

Utrecht Science Park Campusbikes nu op 7 locaties
4 juli 2017

Geen tijd verliezen in de file? Fit aankomen op je werk of je afspraak? Maak dan gebruik van de stoere en snelle USP Campusbikes.

De grote finale van de Facility Track
4 juli 2017

Maandagmiddag 3 juli heeft de grote finale van de facility track plaats gevonden in de Garage van Utrecht Inc. Negen onderzoekers hebben deze track van een half jaar afgerond met een pitch battle. Deze battle is gewonnen door: Joep de Ligt van Bioinformatics Expertise Core, UMC Utrecht.

Dura Vermeer levert Genmab Utrecht Science Park op
19 juni 2017

Dura Vermeer heeft het Genmab Research & Development Center op het Utrecht Science Park opgeleverd aan investeerder Kadans Science Partner.

Spinoza Prizes for Albert Heck and Alexander van Oudenaarden
19 juni 2017

Utrecht University Professors Albert Heck and Alexander van Oudenaarden have both been presented with an NWO Spinoza Prize, the highest scientific honour in the Netherlands.