Valet file boys/girls in Utrecht Science Park
27 maart 2017

Vandaag start Utrecht Science Park met een pilot Valet File. Studenten nemen tijdelijk het stuur over van automobilisten in de file, zodat zij kunnen genieten van een moment ontspanning, nog wat werk kunnen doen of even een krantje kunnen lezen.

Life Sciences cluster op Utrecht Science Park geopend
22 maart 2017

Woensdag 22 maart is het nieuwe Life Sciences cluster op het Utrecht Science Park officieel geopend. Eind 2016 is het nieuwe verzamelgebouw voor Life Sciences bedrijven LSI op het Utrecht Science Park opgeleverd.

Utrecht Science Park Marathon succesvol mede door sterk deelnemersveld
20 maart 2017

De Utrecht Science Park Marathon was zondag 19 maart een groot succes. Wethouder Jeroen Kreijkamp gaf het startschot voor deze 36e editie, die vertrok tussen de moderne gebouwen op het Utrecht Science Park en onder de eeuwenoude Utrechtse Dom doorging.

Utrecht Science Park Challenge van start!
16 maart 2017

Door het komende half jaar vaker de fiets of de bus te nemen, thuis te werken of buiten de spits om te reizen verdien je credits. De opbrengst wordt besteed aan bewegingsprogramma’s van het Prinses Máxima Centrum en het WKZ.

Hij hangt
7 maart 2017

Het geveldoek met maker van morgen Hans Clevers is vandaag op het Van Unnik gebouw bevestigd!

Utrechtse regio opnieuw in top van Europa’s meest concurrerende regio’s
1 maart 2017

Volgens de Europese Commissie (EC) staat Utrecht op de gedeelde tweede plaats, na Londen en scoort beter dan regio’s als Parijs en Frankfurt.

Jac Orie - Teams bouwen, zo doe je dat! USP lezing
27 januari 2017

Op donderdag 16 maart verzorgt schaatscoach Jac Orie de eerste Utrecht Science Park lezing: Teams bouwen, zo doe je dat!