Groei Science Park vraagt om schaalsprong bij mobiliteit
20 april 2018

Utrecht-Oost/Science Park groeit in rap tempo tot een internationaal vestigingsklimaat van formaat. De bereikbaarheid en ontwikkelruimte zijn grote uitdagingen voor de toekomst, zo werd tijdens de 5e Utrecht-Oost/Science Park Conferentie benadrukt. “We zullen over de groei op lange termijn moeten nadenken. Die vraagt om een schaalsprong op mobiliteit, passend bij de groei van de Utrechtse regio”, zei gedeputeerde Dennis Straat bij deze gelegenheid.

Komst International School Utrecht naar Utrecht Science Park
19 april 2018

Er is een nieuwe locatie gevonden voor de International School Utrecht (ISU). De nieuwe school kan aan de Cambridgelaan in het Utrecht Science Park worden gebouwd als er wordt voldaan aan enkele voorwaarden.

Utrecht haalt tientallen miljoenen binnen voor doorontwikkelen onderzoeksfaciliteiten
12 april 2018

In aanwezigheid van minister Van Engelshoven van het ministerie van OCW maakte NWO vandaag bij de Universiteit Utrecht bekend hoe zij landelijk 138 miljoen voor toponderzoeksfaciliteiten met een internationale uitstraling verdeelt. De Universiteit Utrecht is zeer uitgebreid betrokken bij zes grote projecten uit deze Nationale Roadmap Grootschalige Wetenschappelijke Onderzoeksfaciliteiten.

Verbindingsbrug tussen WKZ en Prinses Máxima Centrum feestelijk geopend
9 april 2018

Op 6 april vond de feestelijke opening plaats van de overdekte brug die het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie (PMC) en het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) met elkaar in verbinding brengt.

Universiteitswijk ‘De Uithof’ moet voortaan 'Utrecht Science Park' gaan heten, als het aan de gemeente Utrecht ligt
6 april 2018

Universiteitswijk ‘De Uithof’ moet voortaan 'Utrecht Science Park' gaan heten, als het aan de gemeente Utrecht ligt. De gemeente onderzoekt een mogelijke naamswijziging, vandaag is de raadsbrief daarover gepubliceerd.

Artikel Telegraaf over de groei van het Utrecht Science Park
5 april 2018

Jan Henk van der Velden en Anton Pijpers spraken met De Telegraaf over de groei van Utrecht Science Park.

SPAR University rolt kassaloos concept SKIPPEN uit met Tikkie
4 april 2018

“Vandaag heeft SPAR University het nieuwe betaalconcept ‘SKIPPEN’ geïntroduceerd. De winkel in de Hogeschool Utrecht op Heidelberglaan 7 op het Utrecht Science Park heeft de primeur.