In het kort

Een gezonde en duurzame toekomst voor iedereen. Daar werken wij aan. Wetenschappers, ondernemers, lokale overheden en burgers bouwen samen aan een groener, gezonder en slimmer Utrecht, dat wereldwijd voorop loopt als het gaat om kwaliteit van leven. Utrecht maken we samen. Onderwijs, onderzoek en ondernemerschap versterken elkaar in een open innovatieomgeving.

Utrecht Life Sciences

Utrecht Life Sciences is een open innovatienetwerk dat strategische publiek-private samenwerking in het onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven vergemakkelijkt. Ons hoofddoel is om innovaties in de humane en veterinaire gezondheidszorg te bevorderen. Wij creëren gedeelde waarde voor onze partners en bieden tegelijkertijd economische en maatschappelijke voordelen.

Meer informatie

Utrecht Sustainability Institute

Het Utrecht Sustainability Institute (USI) draagt bij aan de transitie naar duurzame urbane regio’s, zowel nationaal als internationaal, startend vanuit de regio Utrecht. Juist in deze regio zijn veel kennisinstellingen en ingenieursbureaus op het gebied van duurzaamheid gevestigd. Door deze kennis te verbinden aan regionale duurzaamheidsambities helpen we complexe vraagstukken op een integrale wijze op te lossen.

Meer informatie

Economic Board Utrecht

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit en dat brengt grote uitdagingen met zich mee. Economic Board Utrecht (EBU) gelooft dat deze uitdagingen ons economische kansen bieden. De EBU helpt daarom bedrijven groene, gezonde en slimme business cases investeerbaar te maken. Business cases met oplossingen voor deze uitdagingen. Oplossingen die werken en werk creëren.

Meer informatie

Immuno Valley

Immuno Valley monitort trends in onderzoek en ontwikkeling en linkt wetenschappelijke inzichten aan zakelijke kansen en financieringsmogelijkheden. Het uiteindelijke doel is om de expertise op het vlak van O&O te vertalen in nieuwe producten voor de diagnose, preventie en behandeling van besmettelijke ziekten.

Meer informatie