In het kort

Een gezonde en duurzame toekomst voor iedereen. Daar werken wij aan. Wetenschappers, ondernemers, lokale overheden en burgers bouwen samen aan een groener, gezonder en slimmer Utrecht, dat wereldwijd voorop loopt als het gaat om kwaliteit van leven. Utrecht maken we samen. Onderwijs, onderzoek en ondernemerschap versterken elkaar in een open innovatieomgeving.

Utrecht Life Sciences

Utrecht Life Sciences is een open innovatienetwerk dat strategische publiek-private samenwerking in het onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven vergemakkelijkt. Ons hoofddoel is om innovaties in de humane en veterinaire gezondheidszorg te bevorderen. Wij creëren gedeelde waarde voor onze partners en bieden tegelijkertijd economische en maatschappelijke voordelen.

Meer informatie

Utrecht Sustainability Institute

Het Utrecht Sustainability Institute (USI) draagt als kennis- en innovatiemakelaar bij aan duurzame stedelijke ontwikkeling, zowel nationaal als internationaal, startend vanuit de regio Utrecht. USI biedt een platform voor kennisdeling, inspiratie en maatschappelijk debat. Dit doen we in nauwe samenwerking met ons netwerk binnen en buiten de regio Utrecht.

Meer informatie

Economic Board Utrecht

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit en dat brengt grote uitdagingen met zich mee. Economic Board Utrecht (EBU) gelooft dat deze uitdagingen ons economische kansen bieden. De EBU helpt daarom bedrijven groene, gezonde en slimme business cases investeerbaar te maken. Business cases met oplossingen voor deze uitdagingen. Oplossingen die werken en werk creëren.

Meer informatie

Immuno Valley

Immuno Valley monitort trends in onderzoek en ontwikkeling en linkt wetenschappelijke inzichten aan zakelijke kansen en financieringsmogelijkheden. Het uiteindelijke doel is om de expertise op het vlak van Onderzoek & Ontwikkeling te vertalen in nieuwe producten voor de diagnose, preventie en behandeling van besmettelijke ziekten.

Meer informatie