9 juli 2018

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de grote finale van de facility track. Maandagmiddag 9 juli om 15:30 uur zal de grote finale van de facility track plaatsvinden in de Garage van Utrecht Inc. Deelnemers zullen een track van een half jaar afronden met een pitch battle.

Juryleden zijn: Ad van Gorp, Tony Montoye en het publiek.

Ad van Gorp is oprichter van Leadpharma en Okay Therapeutics. Tony Montoye is senior business developer bij VIB, een life science research instituut in Vlaanderen, België. Beiden zullen de toehoorders nog de nodige tips & trics in business development geven.

Jan Henk van der Velden, directeur van stichting Utrecht Science Park, zal de certificaten aan de deelnemers van de track uitreiken.
 

AANMELDEN

 

Programma 9 juli:

15:30 uur welkom

15:35 uur 6 pitches maximaal 5 min inclusief Q&A

16:05 uur korte presentatie van Tony Montoye, VIB; tips & trics in Business Development

16:15 uur korte presentatie van Ad van Gorp founder Leadpharma en founder en CEO Okay Therapeutics; De leukste aspecten van ondernemen

16:25 uur bekendmaking beste pitch 2018 en uitreiking certificaten Jan Henk van der Velden; directeur st Utrecht Science Park

16:30 uur borrel.

 

Over de Facility Track
De facility track is een initiatief van Stichting Utrecht Science Park, Utrecht Holdings, Utrecht Life Sciences en Utrecht Inc. Het programma traint onderzoekers, die verantwoordelijk zijn voor grote onderzoeksfaciliteiten in tools en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap:
  • Wie zijn mijn klanten?
  • Wat is mijn integrale kostprijs?
  • Wat is een marktconforme prijs voor de expertise en faciliteiten die ik bied?
  • Hoe stel ik een goed contract eruit?
  • Wat is mijn onderhandelingspositie?
Dit zijn enkele vragen waarop antwoord kan worden gegeven na het volgen van de Facility Track. Door deze training krijgen de onderzoekers de bagage mee die nodig is om succesvol opdrachten te verkrijgen en te verrichten voor bedrijven en andere instellingen. Capaciteiten die nodig zijn om tot succesvolle publieke private samenwerkingen te komen.

Mocht je interesse hebben om deze track ook te volgen, meldt je dan aan bij Laura M’Rabet