19 februari 2018

De facility track is een initiatief van Stichting Utrecht Science Park, Utrecht Holdings, Utrecht Life Sciences en Utrecht Inc. Het programma begint op maandag 19 februari 2018 en eindigt 9 juli 2018. Deadline voor inschrijven is 9 februari 2018.

Het programma traint onderzoekers, die verantwoordelijk zijn voor de onderzoeksfaciliteiten in tools en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap:

  • Wie zijn mijn klanten?
  • Wat is mijn integrale kostprijs?
  • Wat is een marktconforme prijs voor de expertise en faciliteiten die ik bied?
  • Hoe stel ik een goed contract op?
  • Wat is mijn onderhandelingspositie?

Dit zijn enkele vragen waarop antwoord kan worden gegeven na het volgen van de Facility Track. Door deze training krijgen de onderzoekers de bagage mee die nodig is om succesvol opdrachten te verkrijgen en te verrichten voor bedrijven en andere instellingen. Capaciteiten en vaardigheden die nodig zijn om tot succesvolle publieke private samenwerkingen te komen.

Goed kunnen pitchen, verkoop- en onderhandelingstechnieken nemen ook een belangrijke plaats in de track. Je krijgt persoonlijke tips en tricks om dit te verbeteren. De track eindigt dan ook met een pitch battle als finale. Ook worden dan externe bedrijven uitgenodigd die hun ervaringen met ons gaan delen.

Mocht je interesse hebben om deze track ook te volgen, meldt je dan aan bij Laura M’Rabet (Laura.Mrabet@UtrechtSciencePark.nl).

Download hier de folder