3 oktober 2021

Op zondag 3 oktober zal de Utrecht Survivalrun 2021 plaatsvinden, een combinatie van hardlopen en hindernissen klimmen in een parcours van 6km. Deze run vindt plaats op het Utrecht Science Park met Sportcentrum Olympos als startpunt. Zowel voor de geoefende survivalrunner als voor iemand die het nog nooit eerder gedaan heeft, belooft het een fantastische ervaring te worden! Schrijf je dus vooral in, dit kan als individu, duo of als groep (tot max. 5 personen). Zeker ook een aanrader als team-building activiteit! 

Wat is de Utrecht Survivalrun?
De wedstrijdcommissie van U.S.S.V. Simius Hircus organiseert al voor de zevende keer de Utrecht Survivalrun. Tijdens deze survivalrun leg je, alleen of in een team, een afstand van 6 km af en overwin je eenendertig uitdagende hindernissen. Deze hindernissen zijn gebouwd van touwen, houten balken en netten, maar ook kanovaren en boogschieten zijn onderdeel van de run! Daarnaast krijg je bij de start een mooi t-shirt om de run in te lopen. De start zal plaatsvinden tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Voor vragen mail je naar run@survivalutrecht.nl.

Voor wie is de Utrecht Survivalrun?
De 6 kilometer is open voor iedereen boven de 16 jaar. Het parcours zal zowel uitdagend als leuk zijn voor beginners en wat meer geoefende survivalaars. Laat je dus niet afschrikken, maar ga de uitdaging aan! Je kunt je individueel of als koppel inschrijven. Bij de 6 kilometer kan je meedoen met een groep tot 5 personen.

Niet zo sportief maar toch willen helpen bij de Utrecht Survivalrun?
Dat kan! Met eenendertig hindernissen en meer dan 400 deelnemers, hebben we een heleboel vrijwilligers nodig om het evenement een succes te maken! Denk hierbij aan juryposten, klaar-overs, EHBO’ers, duikers/reddingszwemmers en fotografen. Ben of ken jij iemand die het leuk zou vinden om ons te helpen, laat het ons weten! Binnenkort komt er een inschrijfformulier voor de vrijwilligers. Hou hiervoor de site en Facebook in de gaten.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar de website