20 maart 2020

Vanwege de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan de Utrecht Science Park Games  niet door en wordt het evenement tot nader orde uitgesteld. Zodra er zicht is op een nieuwe geschikte datum, dan laten we dat direct weten!

 

De Utrecht Science Park Games zijn 'de Olymposche Spelen' van het Utrecht Science Park, waar ontmoeting net zo belangrijk is als sport. Teams van medewerkers van verschillende instellingen en bedrijven op het Utrecht Science Park nemen het sportief tegen elkaar op in één of meer verschillende sporten. De organisatie van de Utrecht Science Park Games is in handen van Sportcentrum Olympos. Meld je snel aan!

Je kunt je met een team collega's of individueel inschrijven voor:
·  Volleybal (6 tegen 6)
·  Trefbal (6 tegen 6)
·  Hardlopen (estafette - 4 lopers)

Levert jouw organisatie, faculteit of afdeling het beste (of leukste!) team in één van de sporten? De Utrecht Science Park Games vinden plaats op vrijdag 20 maart 2020 van 12:30-17:00 uur.

Deelname aan de Games bedraagt slechts € 45 per team voor het volleybal en trefbal, € 20 voor het hardlopen of € 5 voor een individuele inschrijving. Kijk voor meer informatie op de website van Actief Utrecht Science Park.

Inschrijven per team
Lijkt het je leuk om mee te doen en je afdeling te vertegenwoordigen? Kies je sport, vorm een team en vul dit inschrijfformulier in.

Inschrijven individueel
Wil je individueel inschrijven? Vul dan dit inschrijfformulier in. Schrijf je snel in, als een sportonderdeel vol is wordt je op de reservelijst geplaatst.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar Actief Utrecht Science Park.

Bron: Actief Utrecht Science Park en Olympos