15 augustus 2017

Dinsdag 15 augustus 2017 organiseert de Sportraad Utrecht i.s.m. Sportcentrum Olympos in het kader van de Utrechtse Introductie Tijd de Olympos Sportmarkt. Van 13.30 – 16.30 uur kunnen eerstejaarsstudenten naast het uitgebreide sportaanbod van het sportcentrum kennismaken met de vele studentensportverenigingen die Utrecht rijk is. Vanwege deze Sportmarkt is het parkeerterrein op de Uppsalalaan tot ongeveer 18.00 uur gesloten.

Van het parkeerterrein tot in het sportcentrum en tot ver op de velden laten de medewerkers van Olympos, de Sportraad en de SSV's zich van hun beste kant zien met allerlei sportactiviteiten; je kunt lekker een potje tafeltennissen of voetballen, basketballen of volleyballen en/of meedoen aan een van de vele demo's, workshops of clinics. Van rugby tot stijldansen, van klimmen op Kalymnos tot roeien en van Bossaball tot squashen. Er is voor ieder wat wils! De Olympos Sportmarkt biedt daarnaast natuurlijk heel veel informatie en bovenal gezelligheid. 

Om even op adem te komen na geleverde inspanning of om alles eens rustig te bekijken, kunnen de studenten vanaf het supervette terras bij het Sportcafé.

Bron