20 juni 2019

Kom op 20 juni - tijdens de Duurzame Week - een kijkje nemen in het internationaal bekroonde Denver House, ontworpen en gebouwd door studenten vanuit verschillende opleidingen van Hogeschool Utrecht en inmiddels ingericht als living lab voor het programma Wonen 3.0 van Smart Sustainable Cities.

Benieuwd naar innovaties op het gebied van wonen en naar een nieuwe manier van leren? Op het Utrecht Science Park staat het internationaal bekroonde Denver House, dat door studenten vanuit verschillende opleidingen van de Hogeschool Utrecht is ontworpen en gebouwd. Tijdens de rondleiding vertellen we over het avontuur van dit huis; vanaf de start dat het studententeam zich plaatste voor de finale van de Solar Decathlon Challenge in 2017 tot aan het living lab, dat het nu is.

Kom een kijkje nemen in dit huis en denk mee in het ontwerp van het huis, waarmee het volgende studententeam al weer tot de finalisten van de wedstrijd in juli 2020 in Washington behoort!

Aanmelden: niet nodig
Prijs: gratis
Wanneer: 20 juni 2019
Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Locatie: Bolognalaan 99, Utrecht

Duurzame Week is het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland met meer dan 50 deelnemende partners, 150 evenementen en 10.000 bezoekers. Op verschillende locaties in Utrecht kun je jezelf van 15 t/m 22 juni laten onderdompelen in alles wat te maken heeft met duurzaamheid. Bekijk hier het volledige programma

Bron: Smart Sustainable Cities