14 juni 2018
  • Ben jij een ondernemer met een (concreet) business idee of een reeds bestaande startup?
  • Of ben jij een wetenschapper die marktpotentie ziet voor onderzoek? Wil jij proeven aan ondernemerschap of ben jij op zoek naar een co-founder voor jouw spin-off?

Bij UtrechtInc vind je de ondersteuning die je zoekt voor een succesvolle bedrijfsstart. Met toegang tot praktische startup strategieën, financiering, huisvesting, klanten, experts en een dynamische community van slimme ondernemers en wetenschappers.

Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Ontdek het tijdens Meet UtrechtInc!

Opzet
16:30 | Tijdens een rondleiding informeren ze je over onze acceleratieprogramma’s, workshops en faciliteiten. Ook jij krijgt de kans je eigen ideeën en ondernemende ambities te delen.
17:30 | Tijd voor de netwerkborrel met andere startups in huis!

Over UtrechtInc
UtrechtInc is de startup incubator in Utrecht en verbonden aan Universiteit Utrecht, UMC Utrecht en Hogeschool Utrecht. Ondernemers en onderzoekers vinden hier ondersteuning bij het succesvol opzetten van hun tech bedrijf.

Zo krijgen je toegang tot financiering, kantoorfaciliteiten en een netwerk aan mentoren. In het startup programma werk je in in korte tijd naar een schaalbaar business model, betalende klanten en werkend product. UtrechtInc heeft inmiddels meer dan 170 startups ondersteund.

Bron: Utrecht Inc.