17 april 2018

Bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Zoekt u een andere baan en wilt u uw perspectief op de arbeidsmarkt verbeteren? Of vraagt uw werk nieuwe kennis en vaardigheden?

Wilt u uw werk met een studie combineren? Dan bent u van harte welkom op de open avond op dinsdag 17 april 2018 van 18.00 tot 21.00 uur bij Hogeschool Utrecht.
Het programma is op dit moment nog in ontwikkeling. Als u een alert aanmaakt kunnen zij u informeren zodra het programma voor de open avond bekend is.

Flexibel studeren
Zoekt u een studie die is afgestemd op úw wensen? Een opleiding die rekening houdt met uw opgedane studie- en werkervaring en waarbij u werk en privé goed kunt combineren? Bij de HU heeft u regie over uw eigen studie! U bepaalt zelf op welke manier en hoe snel u uw studie doorloopt. Tijdens de open avond helpen we graag om de beste keuze te maken: de opleiding die past bij uw ambities, capaciteiten en agenda.

Een opleiding volgen bij Hogeschool Utrecht
Hogeschool Utrecht biedt een ruim aanbod in deeltijd bachelor- en masteropleidingen en cursussen. Het onderwijs is praktijkgericht en stelt zoveel mogelijk de eigen werkomgeving centraal. U wordt bij opgeleid door ervaren (gast)docenten en lectoren die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en specialist in uw vakgebied. Jaarlijks leiden zij zo’n 20.000 werkenden op in het verbreden en verdiepen van hun kennis en vaardigheden.

Bron: Hogeschool Utrecht