14 juni 2023

Begin 2022 is de overgangsperiode van de Europese Medical Device Regulation (MDR) verlengd. De bijgewerkte MDR stelt fabrikanten, importeurs en distributeurs van medische hulpmiddelen, biotech en geneesmiddelen voor nieuwe uitdagingen. Wilt u weten welke gevolgen de MDR voor u heeft? En wilt u weten hoe u uw product kunt voorbereiden op een certificering door een aangemelde instantie in Europa? Neem dan deel aan de Health~Holland MDR-sessie om vertrouwd te raken met de veranderingen, te leren over best practices met betrekking tot aangemelde instanties en advies te krijgen van onze MDR-expert.

 

Wat kunt u verwachten?
Tijdens het evenement wordt de laatste update over MDR gepresenteerd door een materiedeskundige. Ook zal een Nederlands LSH-bedrijf best practices delen met betrekking tot strategie en communicatie tussen het bedrijf en een aangemelde instantie. Verder is er ruimte om de impact van de nieuwe verordening te bespreken met deelnemers in de zaal. Hoe ga je om met de verlengde periode? Zijn er alternatieve routes naar certificering of misschien alternatieve markten om je op te richten?

Voorafgaand aan deze MDR Sessie wordt op dezelfde locatie een Health~Holland Sessie over Europa georganiseerd met ruimte om tussendoor te netwerken.

Programma

- Inleiding door THFC

- Expert over MDR

- Bedrijf over beste praktijken

- Vraag en antwoord

- Netwerken

Schrijf u nu in!
Wilt u deelnemen aan dit gratis evenement? Schrijf u dan nu in. De sessie vindt plaats op 14 juni 2023 tussen 15.00 en 16.00 uur tijdens de Dutch Health Week (12-17 juni). 

*Dit event is powered by Health~Holland en georganiseerd door Task Force Zorg in samenwerking met ROM Utrecht.
Een registratie voor het Zorg & ICT event tijdens de Dutch Health Week is nodig om deel te nemen aan het seminar (beide gratis). Schrijf u hier in voor het Zorg & ICT event.  

 

Locatie
De locatie is de Jaarbeurs in Utrecht. Het seminar vindt plaats in de ruimte Media Plaza.
Het adres van de locatie is: 

- Jaarbeursplein 6;  3521 AL, Utrecht

 

Bron: Task Force Health Care