8 april 2019

Op 12 mei  2019 is de Utrecht  Marathon - powered by Utrecht Science Park, met start en finish op ons eigen Utrecht Science Park. Loop ook mee met een van de individuele afstanden of vorm een team en schrijf je in voor de Business Run!

Looptrainingen op verschillende niveaus
Wil je beginnen met hardlopen? Of heb je al loopervaring en wil je je grenzen verleggen en afstand uitbouwen? Of wil je deelnemen aan wedstrijden (zoals een afstand op de Utrecht Marathon op 12 mei 2019!) en scherpere tijden lopen? Olympos biedt het hele jaar door hardlooptrainingen aan voor diverse niveaus en afstanden in periodes van 10 weken /lessen. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig. Je loopt in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park. 

Er zijn 4 soorten trainingen waar je uit kunt kiezen, afgestemd op je niveau/doel-afstand:

Benieuwd naar de ervaringen van twee deelnemers aan de looptrainingen? Klik dan hier.

Periode
De trainingen worden aangeboden in periode 1 t/m 4 en duren per periode 10 weken/lessen. Elke 10 weken is er dus een nieuw inschrijf/instroommoment. Je kunt de periodes los van elkaar volgen. Inschrijven kan vanaf 2 weken voor de start van een periode/ de trainingen.

Periode 4: start inschrijving ma 8 april (trainingen starten in de week van 22 april).

Inschrijven voor de looptrainingen
Inschrijven voor een van de looptrainingen kan via de rode tabel op de website van Sportcentrum Olympos of bij de sportdesk. Mocht je nog geen OlymPas hebben, dan kun je die tegelijkertijd bij de inschrijving voor de training online aanschaffen (je kunt kiezen voor een OlymPas voor een jaar (relatief voordelig) of voor alleen/minimaal voor de periode waarin je deelneemt aan de looptrainingen).