10 februari 2020

Na eerdere succesvolle edities organiseren Utrecht Life Sciences en Stichting Utrecht Science Park ook in 2020 weer een Facility Track. Inmiddels een begrip en dé training voor managers van een Utrechtse onderzoeksfaciliteit die hun ondernemerschapsvaardigheden willen vergroten. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Wil jij er deze keer ook bij zijn? Schrijf je dan nu in voor de vijfde editie, die plaatsvindt van februari tot en met 23 juni 2020.

Ondernemerschap staat centraal
De Facility Track richt zich op wetenschappers die verantwoordelijk zijn voor het managen van een onderzoeksfaciliteit. Tijdens de training staat klantgerichtheid en ondernemerschap centraal.

Ben jij verantwoordelijk voor het managen van een onderzoeksfaciliteit op Utrecht Science Park? Wil jij ook:

  • De inkomsten en researchopbrengsten van je onderzoeksfaciliteit vergroten door samenwerking met bedrijven?
  • Ondernemingsperspectief verkrijgen voor het duurzame beheer van een hightech onderzoeksfaciliteit?
  • Meer kennis over fundamentele bedrijfsprocessen, waaronder regelgeving, intellectueel eigendomsstrategie en kostenberekeningen?
  • Ondernemersvaardigheden ontwikkelen om effectief kansen te herkennen, te denken vanuit de klant, beter te kunnen onderhandelen en communiceren.

Dan is de Facility Track iets voor jou. Wat mag je van de training verwachten?

  • We trainen je op het gebied van klantgerichtheid en ondernemerschap: je leert denken vanuit jouw samenwerkingspartners en klanten.
  • Wij bieden jouw inzichten en vaardigheden die nodig zijn om tot succesvolle samenwerkingen te komen.
  • Je krijgt persoonlijke ‘tips en tricks’ om de zichtbaarheid en performance van jouw faciliteit te verbeteren.
  • Aan het einde van de training dagen we je uit om jouw faciliteit te pitchen tijdens het Facility Event op 23 juni 2020. We nodigen daarbij ook externe bedrijven uit om hun ervaringen met ons te delen en feedback op jouw presentatie te geven.

Omvang van het programma
We starten met een programma van twee hele dagen. In deze eerste fase van het programma worden alle fundamentele aspecten van de business case van een onderzoeksfaciliteit doorlopen. Daarna komen we maandelijks bij elkaar voor een workshop van een halve dag. Ervaren en succesvolle coaches geven jouw kennis een boost. We gaan actief aan de slag met het oefenen van je ondernemerschapsvaardigheden.

Kosten
We vragen een bijdrage van € 1.500 om de onkosten te dekken.

17 -01-2020: HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS IS HELAAS GEHAALD, DUS DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem contact op met Esther Pronker via email of telefoon 030 800 4481.

De Facility Track is een coproductie van Stichting Utrecht Science Park en Utrecht Life Sciences en wordt mede mogelijk gemaakt door de Economic Board Utrecht. Het programma wordt ondersteund door Universiteit Utrecht, UMC Utrecht, Hogeschool Utrecht, Utrecht Holdings en UtrechtInc.