20 juni 2018

Na een weergaloos succes in 2016 en 2017 met ruim 2000 bezoekers en vele lovende reacties keert De Maaltuin terug in de Botanische Tuinen van Utrecht. Een prachtige plek met vele exotische bloemen, planten en bomen. Dit jaar dineren je in de onderzoekskas, midden tussen het fundamentele en baanbrekende onderzoek van de Universiteit Utrecht. Er wordt gezorgd voor live muziek, een prachtige ambiance, een snufje inspirerende kennis en natuurlijk een heerlijk diner.

Tuincafé Botanica verzorgt een spannend welkomstdrankje. Voor haar producten werkt Botanica met lokale en biologische ingrediënten. In de open keuken wordt door The Colour Kitchen ter plaatse een 4-gangen diner én amuse bereid. Bijzonder aan hen is niet alleen het overheerlijke eten, maar ook hun grote sociale hart. The Colour Kitchen leert mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kneepjes van het horecavak.

Tijdens de avond word je meegenomen in de bijzondere omgeving van de Botanische Tuinen, met speciale aandacht voor de lekkerste plantjes, zaden en bloemen.  

Benieuwd hoe het er vorig jaar uitzag? Bekijk dan de video: