26 mei 2019

Er is maar een stad in de wereld die zowel gastheer was voor de Giro d’Italia, de Tour de France en de Vuelta a España. En dat is Utrecht. In 2010 begon deze trilogie met La Corsa Rosa. De Amerikaan Tyler Farrar sprintte naar de dagzege in Utrecht. De Classico Giro Utrecht is een toertocht in Italiaanse sferen. We staan elk jaar nog even stil bij die prachtige meidagen van 2010 maar we kijken dit jaar ook vooruit naar het Spaanse weekend in augustus 2020. 

Op 26 mei verwelkomt het Utrecht Science Park weer vele fietsfans. Gehuld in een prachtig Italiaans-getint wielershirt verkennen ze de prachtige omgeving van het Utrecht Science Park. Als finale van de tochten van 75, 110 en 150 kilometer rijden we de finale van de tweede etappe van de Vuelta in 2020. Is het een sprint voor Nederlands beste sprinter Dylan Groenewegen? Dat kun je nu zelf uitvinden. Schrijf je voor 1 april in en profiteer nog van de aantrekkelijke vroegboekkkorting. 

Naast de tochten op de racefiets bieden we ook een mooie recreatietocht van 35 kilometer die is gericht op de recreatieve fietser en families. 

Inschrijven via https://classicogiroutrecht.nl/inschrijven/