17 mei 2020

De tiende editie van de Classico Giro Utrecht die gepland staat op 17 mei, wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum later in dit jaar. Dit besluit is genomen i.v.m. de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19). De gezondheid van onze medewerkers, vrijwilligers en deelnemers gaat boven alles. Meer informatie: https://classicogiroutrecht.nl/

 

Classico Giro Utrecht 2020
De jubileumeditie van de Classico Giro Utrecht gaat op 17 mei wederom van start op het Utrecht Science Park.
Inschrijven kan via www.classicogiroutrecht.nl. Tot en met 31 maart profiteer je van vroegboektarieven!

De verschillende tochten
Dit jaar kan je je inschrijven voor een 75, 110 of 150 kilometer-lange vrije toertocht. Dit zijn toertochten waar je op eigen gelegenheid fiets. De routes zijn volledig uitgepijld en zijn ook als GPX-bestand verkrijgbaar (medio mei). Bekijk de routes.

Ook zal er weer een pelotonstocht van 110 km worden verreden onder deskundige leiding van onze wegkapiteins. De weg wordt geheel autovrij gemaakt voor het peloton en we rijden vooral over de grote weg en niet over fietspaden. Het is een unieke belevenis om met zo’n grote groep samen te rijden!

Steun het goede doel
Elk jaar bieden wij de mogelijkheid aan de deelnemers van Classico Giro Utrecht om een goed doel te steunen. Dit jaar kan er geld worden gedoneerd voor een belangrijk project van Vrienden UMC Utrecht. Mede dankzij jullie bijdrage kunnen zij de veelgebruikte gastenverblijven bij de Hartafdeling opknappen. Doneer je meer dan €2,50? Dan maak je kans op diverse leuke prijzen!

          

Bron: Classico Giro Utrecht