13 juni 2023

Neem deel aan het eerste vijfjarig jubileumsymposium van Prinses Máxima Centrum.


De Raad van Bestuur van het Prinses Máxima Centrum, het Research management en de klinische directeuren nodigen u van harte uit om ons interdisciplinaire symposium bij te wonen, om het eerste vijfjarig bestaan van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie te vieren.

Dit 2-daagse wetenschappelijke symposium vindt plaats op 12 en 13 juni 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. Er zullen presentaties zijn van bekende sprekers over de verschillende disciplines binnen de kinderoncologie en daarbuiten, waarbij de nieuwste ontwikkelingen en technologieën worden getoond.

Wij verwelkomen graag alle (medische) professionals, (klinische) onderzoekers, wetenschappers en studenten, actief en/of geïnteresseerd in de (kinder)oncologie.

Dit evenement zal de gelegenheid creëren om na te denken over de huidige status van de kinderoncologie en om mogelijkheden te bespreken voor een toekomst waarin alle kinderen met kanker genezen zullen worden met een optimale kwaliteit van leven. Mis het niet en meld u aan.

 

Bron: Prinses Máxima Centrum