Get Started Workshop: Lean Business Modeling
22 september 2017

Is ondernemen de volgende stap in jouw carrière? Wil je jouw onderzoek of project veranderen in een bedrijfspropositie? Neem dan deel aan onze Get Started workshops. Elke maand, vrijdagmiddag. Ontdek de ondernemer in jezelf!

ILabLunch - Developments in antibiotics
26 september 2017

We are pleased to invite you for our next iLabLunch: Challenges in Antibiotic Resistance. The iLabLunch takes place on Tuesday 26 september, 12:00hr at the University of Applied Sciences (Heidelberglaan 7).

Master’s Open Day
4 oktober 2017

Op woensdag 4 oktober 2017 vindt de Master’s Open Day van de Universiteit Utrecht plaats.

Meet Utrecht Inc - 5 oktober
5 oktober 2017

Kom kennismaken! UtrechtInc ondersteunt ondernemers en wetenschappers bij het succesvol starten van hun bedrijf, ook als het nog om een idee of onderzoek gaat. Ben jij op zoek naar financiering, huisvesting, andere ondernemers, klanten, advies, en benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen?

Hogeschool Utrecht: Open dag
7 oktober 2017

Op de open dag kun je sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes bezoeken en deelnemen aan proeflessen en workshops. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Open dag UMC Utrecht
7 oktober 2017

Wat is het verschil tussen gezonde en zieke cellen? Hoe plaats je een katheter bij iemand? En wat gebeurt er eigenlijk als iemand 112 belt? Kom naar de open dag en krijg een exclusief kijkje achter de schermen.

Vierde editie Facility Track
1 november 2017

De facility track is een initiatief van Stichting Utrecht Science Park, Utrecht Holdings, Utrecht Life Sciences en Utrecht Inc. Het programma begint op maandag 27 november 2017 en eindigt 14 mei 2018. Deadline voor inschrijven is 1 november 2017.