Deadline cursus UtrechtInc - Ready to Start
9 februari 2023

Wil je een kijkje nemen in de ondernemerswereld? Ready to Start is een 4-weekse, online cursus voor onderzoekers in Utrecht. In een paar avonden geeft het je een idee van wat je kunt verwachten als je een wetenschappelijk bedrijf start.

Utrecht Survival Run
23 april 2023

Over balken klimmen, aan touwen hangen en boogschieten, en dat op het Utrecht Science Park! Op 23 april 2023 organiseert de wedstrijdcommissie van de Utrechtse Studenten Survival Vereniging Simius Hircus de enige echte Utrecht Survivalrun. Een route vol hindernissen over het Science Park en door Amelisweerd.

Giro d'Utrecht
20 mei 2023

De legacy van de Giro d’Italia van 2010 in onze stad Utrecht. In 2010 deed de grote ronde onze stad Utrecht aan en sindsdien organiseren wij jaarlijks de Giro d'Utrecht. In 2023 gaan we er écht een Italiaans feestje van maken waarbij muziek, eten en een gezellige sfeer centraal staan. Niet alleen op de start-finish, maar ook onderweg!

Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park
21 mei 2023

Utrecht Marathon heropent inschrijving en bindt nieuwe partner. Na een periode van uitstel door Covid-19, keert de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park in het voorjaar van 2023 terug op de hardloopkalender. De inschrijvingen zijn per vandaag heropend. Op 21 mei 2023 gaan er verschillende afstanden van start, voor alle type lopers en leeftijden. De start en finish bevinden zich op het Utrecht Science Park.