5 t/m 10 juni: 'Sharing Days' van de Universiteit Utrecht
10 juni 2023

Van 5 t/m 10 juni vinden de Sharing Days plaats. Een week die volledig in het teken staat van bijzondere activiteiten op inspirerende plekken. We delen met elkaar wat er allemaal op de universiteit gebeurt en mogelijk is. Denk bijvoorbeeld mee met het UMC Utrecht over het verduurzamen van de zorg, maak een poëziewandeling door de Utrechtse Binnenstad of kom gezellig eten bij de Faculty Club.

12 en 13 juni: Prinses Máxima Centrum Scientific symposium 'Improving pediatric cancer care by scientific excellence'
13 juni 2023

De Raad van Bestuur van het Prinses Máxima Centrum, het Research management en de klinische directeuren nodigen u van harte uit om ons interdisciplinaire symposium bij te wonen, om het eerste vijfjarig bestaan van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie te vieren.

Health~Holland Kennissessie MDR georganiseerd door Task Force Zorg in samenwerking met ROM Utrecht
14 juni 2023

Blijf op de hoogte van de laatste vereisten van de Medical Device Regulation (MDR) en zorg ervoor dat je medische hulpmiddelen aan de voorschriften voldoen. Doe bovendien waardevolle inzichten op, neem deel aan informatieve sessies en kom in contact met deskundigen om te navigeren door het veranderende regelgevingslandschap tijdens dit fysieke evenement.

Expositie 'Uitgelicht!' in Botanische Tuinen Universiteit Utrecht van 30 maart t/m tot zondag 2 juli
2 juli 2023

De Botanische Tuinen Universiteit Utrecht presenteren samen met de Vereniging van Botanisch Kunstenaars Nederland de expositie ‘Uitgelicht!’ over schaduwplanten. De expo licht niet alleen deze plantengroep uit, maar laat ook een lichtje schijnen op (het belang van) botanische kunst.

Gratis seminar “How to attract and employ international talent”
4 juli 2023

Het aannemen van internationaal talent is een interessante optie met de huidige tekorten in de arbeidsmarkt. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Welke stappen moet u ondernemen en waar moet u rekening houden als u internationaal personeel aanneemt? De antwoorden op deze vragen krijgt u tijdens het gratis seminar “How to attract and employ international talent” georganiseerd door het International Welcome Centre Utrecht Region.

Utrecht Science Week van 29 september t/m 8 oktober
29 september 2023

De Utrecht Science Week staat voor een week lang één groot Open Huis voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste stand van zaken in de (toegepaste) wetenschap op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. Met verbindingen naar de toekomst van stad en regio, naar de wereld van de kunsten, de industrie, de natuur, voedselproductie, farmacie en datasciences. Iedereen is welkom.

Waterlinie Wandeltocht
14 oktober 2023

Wandel mee langs de stoere forten rondom Utrecht. Op 14 oktober 2023 is het alweer de vijfde editie van deze bijzondere wandeltocht