Symposium 'Water, Climate & Future Deltas'
21 juni 2018

Universiteit Utrecht nodigt u van harte uit om deel te nemen aan het symposium van het onderzoeksprogramma Water, Climate & Future Deltas op donderdag 21 juni in Fort bij Vechten.

UtrechtInc: workshop Lean Business Modeling
22 juni 2018

Elke maand organiseert UtrechtInc workshops voor (toekomstige) ondernemers en wetenschappers, die de basisvaardigheden van ondernemerschap willen trainen. Drie verschillende workshops vormen samen het Get Started traject: Lean Business Modeling, Customer Discovery en Team Design & Pitching.

VSC Veterinary Education Symposium (VetEd) 2018
4 juli 2018

De Universiteit Utrecht ontvangt van 4 tot 6 juli het VETED-congres, ofwel het International Symposium of the Veterinary Schools Council Congres.

EYE LEARN Symposium
9 juli 2018

Hoe kan eye tracking ingezet worden om leren en instructie te verbeteren?

Finale Facility Track 2018
9 juli 2018

De facility track is een initiatief van Stichting Utrecht Science Park, Utrecht Holdings, Utrecht Life Sciences en Utrecht Inc.

Utrecht Inc.: Workshop Customer Discovery
20 juli 2018

Elke maand organiseert UtrechtInc workshops voor (toekomstige) ondernemers en wetenschappers, die de basisvaardigheden van ondernemerschap willen trainen.

Utrechtse Introductie Tijd 2018 (13 t/m 17 augustus)
13 augustus 2018

De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren. Of je nu uit het zuiden of het noorden van het land komt, wel of niet op kamers gaat, de UIT is voor iedereen die gaat studeren aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Universiteit voor humanistiek, Marnix Academie, Thim van der Laan, TIO en Schoevers.