Accelerator is een nieuw multi-tenant gebouw voor de Life Sciences. Naast huisvesting van de beursgenoteerde biotechnologiebedrijven Genmab en Merus, biedt Accelerator ook ruimte aan start-ups en scale-ups die hun ontwikkeling willen versnellen. Het ontwerp is gebaseerd op de visie van Genmab en Merus: het verbeteren van levens van patiënten door innovatieve therapieën te ontwikkelen voor de behandeling van kanker, mede door het aangaan van waardevolle samenwerkingen. Accelerator onderschrijft dit door een unieke hub te worden binnen het innovatie ecosysteem van het Utrecht Science Park. Met een auditorium, verschillende ‘meet & greet’ faciliteiten, een vergadercentrum en een uitgebreid restaurant, biedt het gebouw alle mogelijkheid voor ontmoeting. Hierdoor vervult Accelerator een belangrijke verbindende functie tussen bedrijven en instellingen op het Utrecht Science Park.

Accelerator biedt een welkome oplossing om meer innovatieve bedrijven in de Life Sciences sector specifieke huisvesting te kunnen bieden. Het gebouw wordt met een hoge duurzaamheidsambitie, BREEAM Excellent, gerealiseerd en komt op een prominente plaats bij de entree van het Utrecht Science Park.

Voor meer informatie: https://kadans.com/accelerator/ of download de brochure via: https://www.utrechtsciencepark.nl/uploads/media/5d946ede88b5d/brochure-accelerator-20190916-en-light.pdf

Interesse?

Neem contact op met:

Xandra Dielen
Projectmanager
+316 51 528 142
xandra.dielen@utrechtsciencepark.nl