ERNSTIGE VERKEERSHINDER

Vanaf maart wordt ernstige verkeershinder verwacht voor automobilisten bij de kruising Universiteitsweg-Heidelberglaan. De Universiteitsweg wordt ter hoogte van de Heidelberglaan in beide rijrichtingen voor auto’s versmald van drie naar twee rijstroken. De versmalling en omleidingen zijn nodig voor het aanleggen van een trambaan op de kruising en voor het vervangen van een riool zes meter diep onder de kruising.

Extra werkzaamheden Uithoflijn 24-27 maart en 31 maart – 3 april
Het spoor voor de Uithoflijn wordt komend weekend en het weekend daarop op het kruispunt Universiteitsweg/Heidelberglaan/Bolognalaan aangelegd. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 24 maart na de ochtendspits vanaf 10.00 uur tot maandag 27 maart 6.00 uur en van vrijdag 31 maart vanaf 20.00 uur tot maandag 3 april uiterlijk 15.00 uur. Er wordt dag en nacht gewerkt. In het eerste weekend wordt het spoor aangelegd op de kruising van de Heidelberglaan met de rijbaan van de Universiteitsweg richting de Yalelaan. Hiervoor wordt deze rijbaan in een bocht opzij gelegd en versmald naar één rijstrook. In het tweede weekend gebeurt dit met de rijbaan richting de A28.

Advies

Mijd piekmomenten, neem het OV, pak de fiets of parkeer bij P+R De Uithof. Lees hier meer (bron: Uithoflijn). Ter ondersteuning van de communicatie over de werkzaamheden aan de kruising heeft projectorganisatie Uithoflijn bijgaande posters laten ontwerpen. Print uit, hang op of stuur door! Mail voor een versie in hoge resolutie naar info@uithoflijn.nl.

Reisadvies

De website USP bereikbaar biedt een actueel overzicht van alle reisalternatieven om uw bezoek aan het Utrecht Science Park zo optimaal mogelijk te plannen. Meer informatie over de bereikbaarheid van het Utrecht Science Park is ook te vinden op deze kaart.

Lees meer
2017-03-27T07:50:21+00:00