Werkzaamheden – Kruising Universiteitsweg – Heidelberglaan

Werkzaamheden – Kruising Universiteitsweg – Heidelberglaan 2017-07-04T12:37:01+00:00

ERNSTIGE VERKEERSHINDER USP

Vanaf maart wordt ernstige verkeershinder verwacht voor automobilisten bij de kruising Universiteitsweg-Heidelberglaan. De Universiteitsweg wordt ter hoogte van de Heidelberglaan in beide rijrichtingen voor auto’s versmald van drie naar twee rijstroken. De versmalling en omleidingen zijn nodig voor het aanleggen van een trambaan op de kruising en voor het vervangen van een riool zes meter diep onder de kruising.

Advies

Mijd piekmomenten, neem het OV, pak de fiets of parkeer bij P+R De Uithof. Lees hier meer (bron: Uithoflijn). Ter ondersteuning van de communicatie over de werkzaamheden aan de kruising heeft projectorganisatie Uithoflijn bijgaande posters laten ontwerpen. Print uit, hang op of stuur door! Mail voor een versie in hoge resolutie naar info@uithoflijn.nl.

Informeer uw omgeving

Graag vragen we u dit bericht te verspreiden binnen uw eigen organisatie en anderen voor wie dit van belang kan zijn hierop te attenderen.

Website & nieuwsbrief bouwen & bereikbaarheid

De komende twee jaar vinden er veel bouwprojecten plaats op het Utrecht Science Park, zoals de aanleg van de tramlijn, de nieuwbouw van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, Genmab, de Hogeschool Utrecht en de faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht. De bouwprojecten leggen een grote druk op de bereikbaarheid van het gebied. We willen u zo goed mogelijk informeren over alle werkzaamheden.

Reisadvies

De website USP bereikbaar biedt een actueel overzicht van alle reisalternatieven om uw bezoek aan het Utrecht Science Park zo optimaal mogelijk te plannen. Meer informatie over de bereikbaarheid van het Utrecht Science Park is ook te vinden op deze kaart.

Kom jij graag in contact met ons over de wereld van morgen?

Heb je een vraag over bouwwerkzaamheden of bereikbaarheid op het Utrecht Science Park? Stuur ons dan gerust je vraag toe! Wil je door ons op de hoogte blijven over de wereld van morgen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Kom in contact met ons via social media