Home 2017-06-26T08:52:58+00:00

JOUW WERELD VAN MORGEN

De komende twee jaar vinden er veel bouwprojecten plaats op het Utrecht Science Park. Denk aan de aanleg van de tramlijn, de nieuwbouw van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, Genmabde Hogeschool Utrecht, de faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht en het RIVM/CBG.
Samen bouwen we hier aan een betere toekomst. Onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en gezondheidszorg werken aan de wereld van morgen.
Ontdek verhalen van makers van morgen uit ons eigen Science Park.
Blijf op de hoogte van bouwen en bereikbaarheid in het USP.

Aanmelden nieuwsbrief

WERKZAAMHEDEN OP DE KAART

Legenda:  = Werkzaamheden  = Project

UTRECHT SCIENCE PARK BEREIKBAAR

Er zijn op diverse plekken bouwwerkzaamheden in het Utrecht Science Park. De website Utrecht Science Park bereikbaar biedt een actueel overzicht van alle reisalternatieven om een bezoek aan het Utrecht Science Park zo optimaal mogelijk te plannen. Meer informatie is te vinden op de bereikbaarheid kaart.

USP-Bereikbaar & Campus Bike’s
Download Bereikbaarheid Kaart

UITGELICHTE PROJECTEN

WILHELMINA KINDERZIEKENHUIS

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis gaat renoveren.  Ieder kind zit anders in elkaar, heeft eigen behoeften en reageert anders op behandelingen.

GENMAB

Genmab is een toonaangevend internationaal biotechnologie bedrijf dat innovatieve therapeutische producten ontwikkelt.

HU NIEUWBOUW

Hogeschool Utrecht (HU) wil al haar Utrechts onderwijs en onderzoek in 2018 concentreren op het Utrecht Science Park (USP) De Uithof.

MIJLPALEN

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA EN SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF