Vanaf maart wordt ernstige verkeershinder verwacht voor automobilisten bij de kruising Universiteitsweg-Heidelberglaan. De Universiteitsweg wordt ter hoogte van de Heidelberglaan in beide rijrichtingen voor auto’s versmald van drie naar twee rijstroken. De versmalling en omleidingen zijn nodig voor het aanleggen van een trambaan op de kruising en voor het vervangen van een riool zes meter diep onder de kruising.

Advies

Mijd piekmomenten, neem het OV, pak de fiets of parkeer bij P+R De Uithof. Lees hier meer (bron: Uithoflijn). Ter ondersteuning van de communicatie over de werkzaamheden aan de kruising heeft projectorganisatie Uithoflijn bijgaande posters laten ontwerpen. Print uit, hang op of stuur door! Mail voor een versie in hoge resolutie naar info@uithoflijn.nl.

Reisadvies

De website USP bereikbaar biedt een actueel overzicht van alle reisalternatieven om uw bezoek aan het Utrecht Science Park zo optimaal mogelijk te plannen. Meer informatie over de bereikbaarheid van het Utrecht Science Park is ook te vinden op deze kaart.